Implementatieplanning

Elke organisatie bepaalt zelf het tempo en de volgorde van implementatie van het Kwaliteitskader FZ op weg naar 1 januari 2028. Wel is de voortgang onderwerp van gesprek in de kwaliteitsgesprekken met DJI. Op weg naar 2028 hebben DJI en de veldpartijen 14 thema's bedacht die helpen bij de implementatie. Het BO FZ heeft deze thema's vastgesteld. Het is dus verstandig om hier rekening mee te houden bij je implementatieplanning.

Hieronder zie je de planning van de thema's. De thema's voor 2023 en 2024 zijn vastgesteld, de thema's daarna zijn indicatief en worden per jaar bezien. Wil je inspiratie opdoen en zien welke hulpmiddelen en best practices er zijn per pijler, thema of kwaliteitsaspect van het Kwaliteitskader FZ?

Klik hier voor meer informatie en inspiratie. 

We snappen dat het fijn werkt als deze weergave interactief wordt. Helaas werkt het nog niet zo, we werken hieraan. Wil je meer weten over de pijlers, thema's en welke kwaliteitsaspecten daarbij horen, dan verwijzen we je nu nog door naar het hoofdmenu. Onder de tab 'Wat is het?' vind je de informatie daarover. 

Best practice aandragen