Communicatieadviseur

Als communicatieadviseur lever je een belangrijke bijdrage aan de implementatie van het Kwaliteitskader Forensische Zorg binnen jouw organisatie. Op deze pagina vind je daar handige communicatiemiddelen voor. We hebben al het een en ander ontwikkeld. Het kwaliteitskader FZ kent een eigen huisstijl en eigen promotiemateriaal. Snuffel door de toolbox en gebruik het vooral, want daar is het voor.

Jouw taak

Als communicatieadviseur ben je mogelijk al betrokken bij het implementatietraject van het Kwaliteitskader FZ binnen jouw organisatie. Het is best lastig om een nieuw kader goed in te bedden in een bestaande cultuur en organisatie. Aan jou de taak om in de organisatie en bij jouw achterban informatie te delen en te verspreiden over het Kwaliteitskader FZ en te zorgen dat het Kwaliteitskader FZ op het netvlies blijft.

Heb jij als communicatie-expert nog tips voor ons? Schroom niet en zoek contact via de contactpagina. Jammer als we jouw goede ideeën zouden missen! 

Jouw toolbox

Deze toolbox is nog niet helemaal klaar. Sommige dingen zijn nog in ontwikkeling. We verwachten eind januari de toolbox compleet te hebben.

Best practice aandragen