Terug

Hoera! Een nieuw richtinggevend kader

Publicatiedatum: 22 december 2022

En nu aan de slag!

Ben jij al aan de slag met het Kwaliteitskader Forensische Zorg (KKFZ)? De meesten van jullie kennen het kader en hebben thema's uit het kader vergeleken met hoe ze het nu doen. Wat blijkt? Veel dingen gaan goed! Een aantal uitdagingen worden zichtbaar en het mooiste; we kunnen van elkaar leren!!  

Hoe vind je elkaar? Dat is waar het EFP een handje helpt. Het EFP lanceert deze website om informatie en inspiratie te bieden rondom het KKFZ.  De website is voor én door jullie: we vullen het samen en bij voorkeur met zijn allen. Hierdoor kan je nagaan wat bij jou/jouw organisatie goed werkt. Ook kan je gluren bij de buren en kijken hoe zij omgaan met de thema's. 

Wil je met elkaar in gesprek over de praktische toepassing van het kader in jouw organisatie? Dan is er de KFZ ambassadeursbijeenkomst op 23 januari 2023. Deze bijeenkomst gaat over het Kwaliteitskader FZ en welke KFZ producten passen erbij. Vraag de KFZ ambassadeur in jouw organisatie of je mee kunt. Ben jij die KFZ ambassadeur? Schrijf je dan direct in.

Inschrijfformulier

Lees meer over het Kwaliteitskader FZ

Binnenkort volgt meer informatie over de website en het Kwaliteitskader FZ. Kun je niet wachten? Neem dan contact met ons op via: info@kwaliteitskaderFZ.nl

 

Hoera! Een nieuw richtinggevend kader
Best practice aandragen